Tematyka szkoleń
- C.1. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
- C.2. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
- C.3. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
- C.4. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
- C.5. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
- C.6.Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich ...
- C.7. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
- C.8. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
- C.9. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
- C.10. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskic...
- P.1. Wyroby pszenne zwykłe z ciasta drożdżowego sp...
- P.2. Wyroby pszenne z ciasta sporządzanego metodą ...
- P.3. Wyroby z ciasta żytniego na chleb z mąki jasn...
- P.4. Sporządzanie ciasta na chleb żytni jasny i ci...
- P.5. Wyroby z ciasta na chleb mieszany
- P.6. Wyroby z ciast mieszanych na kwasie z dodatki...
- P.7. Sporządzanie ciast mieszanych na żurkach
- P.8. Sporządzanie wyrobów specjalnych i firmowych
- P.9. Sporządzanie ciast na wyroby dietetyczne i tr...
- P.10. Wyroby piekarskie artystyczne okolicznościow...
- Kurs teoretyczny
Mała Akademia Mistrzostwa Zawodowego. Obsługiwane przez usługę Blogger.