Szkolenia z zakresu technologii cukierniczej

Program szkoleń

Szkolenia mają charakter hybrydowy. Warsztaty praktyczne odbywają się w pracowni technologicznej natomiast kurs teoretyczny prowadzony jest na platformie e-learningowej.Cykl szkoleniowy składa się z dziesięciu zajęć warsztatowych, podczas których uczestnicy opanowują umiejętności wytwarzania podstawowych ciast cukierniczych i wybranego asortymentu wyrobów z tej grupy. Cykl szkoleń praktycznych uzupełnia kurs teoretyczny właściwy dla tematyki warsztatów. Szkolenie teoretyczne odbywa się z zastosowaniem technik e-learningowych.




 Szkolenia obejmują cykl warsztatów praktycznych i kurs teoretyczny (kliknij wybrany temat aby zobaczyć opis szkolenia): 


C.1. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich na bazie ciast drożdżowych
C.2. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich na bazie ciast półfrancuskich.
C.3. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich na bazie ciast francuskich
C.4. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich na bazie ciast biszkoptowych
C.5. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich na bazie ciast biszkoptowo tłuszczowych
C.6. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich na bazie ciast kruchych
C.7. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich na bazie ciast parzonych
C.8. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich na bazie ciast bezowych
C.9. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich na bazie ciast piernikowych
C.10 Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich na bazie ciast obgotowywanych

Kurs teoretyczny na platformie e-learningowej