Szkolenia dla cukierników i piekarzy

Kurs teoretyczny

Kurs teoretyczny


Przejdź do platformy e-learningowej kursu (link)

Strona główna
Subskrybuj: Posty (Atom)

Tematyka szkoleń

  • C.1. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
  • C.2. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
  • C.3. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
  • C.4. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
  • C.5. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
  • C.6.Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich ...
  • C.7. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
  • C.8. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
  • C.9. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskich...
  • C.10. Wytwarzanie asortymentu wyrobów ciastkarskic...
  • P.1. Wyroby pszenne zwykłe z ciasta drożdżowego sp...
  • P.2. Wyroby pszenne z ciasta sporządzanego metodą ...
  • P.3. Wyroby z ciasta żytniego na chleb z mąki jasn...
  • P.4. Sporządzanie ciasta na chleb żytni jasny i ci...
  • P.5. Wyroby z ciasta na chleb mieszany
  • P.6. Wyroby z ciast mieszanych na kwasie z dodatki...
  • P.7. Sporządzanie ciast mieszanych na żurkach
  • P.8. Sporządzanie wyrobów specjalnych i firmowych
  • P.9. Sporządzanie ciast na wyroby dietetyczne i tr...
  • P.10. Wyroby piekarskie artystyczne okolicznościow...
  • Kurs teoretyczny
Mała Akademia Mistrzostwa Zawodowego. Obsługiwane przez usługę Blogger.

Oferta


Copyright © 2012 Szkolenia dla cukierników i piekarzy | Powered by Blogger
Design by Fabthemes | Blogger Template by NewBloggerThemes.com